HABERLER

Veli Duyurusu

Veli Duyurusu

Değerli Velimiz,

Dünyada ve ülkemizde yaşanan Koronavirüs (COVID - 19) salgını nedeniyle, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların 30 Nisan 2020 tarihine kadar tatil edilmesinin ardından 3 Mart Eğitim Kurumlarımızdaki -Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise- öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecinden daha az etkilenmeleri amacıyla kurumsal dijital altyapı çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp  "online eğitime" geçtik.

Dileğimiz ve önceliğimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgından bir an önce kurtulmaktır.

           ÇEK ailesi olarak, görevlerimizin başındayız. Bu sıkıntılı günler sona erinceye kadar canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığının yapacağı açıklamalar doğrultusunda 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Ayrıca, bu eğitim-öğretim dönemine ait mali konular, T.C. Milli Eğitim Bakanlığının alacağı kararlar, mevcut ya da yeni çıkarılacak kanun, yönetmelik, genelge ve kararname çerçevesinde  "hiçbir velimizi hak kaybına uğratmayacak" şekilde çözümlenecektir.

Nisan ayından itibaren "yenilmeyen yemek" ve "kullanılmayan servis ücretleri", sizlere "iade edilecek" veya "devam edecek öğrencilerimiz için 2020-2021 eğitim dönemi ödemelerine mahsup" edilecektir.

Sayın Velimiz, sizlerden ricamız, koşullar iyileşinceye kadar 2019-2020 dönemine ait ödenti/taahhütlerinizi yerine getirmeyi sürdürmenizdir.

2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için ise, dileyen velimiz, okul muhasebe birimlerimizle temasa geçerek, "sadece Mayıs 2020 ayına ait ödemeyi son ödemelerini izleyen aya erteleyebilir."  

Böyle bir süreçte evlerimizde kalmayı, zorunlu çalışmalarda gerekli önlemleri almayı, dayanışma içinde olmayı önemsiyoruz. Aklın ve bilimin ışığında bugünlerin üstesinden geleceğiz.

En kısa sürede sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle durumu bilgilerinize sunuyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle.

 

Çağdaş Eğitim Kooperatifi

Yönetim Kurulu

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.