HABERLER

KELEBEKLERİMİZ UÇUYOR ‘KEP ATMA TÖRENİ’

KELEBEKLERİMİZ UÇUYOR ‘KEP ATMA TÖRENİ’

3 Mart Beşevler Anaokulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin bazıları bu yıl aramıza katılmış olup, bazıları ise 2.5- 3 yaşından itibaren eğitim-öğretim sürecini okulumuzda tamamlayarak anaokulumuzdan mezun olacak yaşa geldiler.

Çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini gösterebilme ve büyüdüklerinde tatlı anılarının olacağı bir gün yaşamaları için anaokulumuzun orta bahçesinde üçe böldüğümüz hazırlık grubu öğrencilerimiz ile kep atma törenimizi gerçekleştirdik.

Uzun bir eğitim sürecinin ardından koro çalışmaları - ritim ve zumba dans çalışmalarında çocuklarını izleme şansı yakalayan ailelerimiz öğrencilerimizin gösterdiği performans karşısında gurur dolu ve duygulu anlar yaşadılar.

Çocuklarımız son olarak andımızı söyleyip, şarkılar eşliğinde keplerini havaya fırlattılar ve Anaokulu sürecini tamamlayıp, ilkokula sürecine adım atmanın mutluluğunu yaşadılar.

Temennimiz ilkokul ve süre gelen eğitim hayatlarında onları bir birey olarak anlayan, gelişimlerini materyal ve çevre koşulları ile destekleyen eğitim ortamlarında bulunmalarıdır.

Yolunuz açık olsun çocuklar.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.