HABERLER

OKULA SANATLA MERHABA

OKULA SANATLA MERHABA

3 Mart Beşevler anaokulunda her yıl geleneksel olarak yapılan Okula Sanatla Merhaba etkinliğini bu yıl 23 Eylül 2018 Pazar günü anne, baba ve çocukların katılımı ile gerçekleştirdik. Etkinliğin amacı çocuklarımızın okula olan bağlarının güçlenmesini, çocuk, aile ve okul iş birliği ile hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktı.

Tüm aile bireylerinin çocuklarıyla katıldığı etkinliğimizde, birçok farklı sanat malzemeleri kullanılarak,  ilgi çekici sanat etkinliklerine yer verildi. Çocuklarının eğitim ortamında düzenlenen etkinliklere katılan velilerimiz nitelikli, keyifli vakit geçirirken, çocuklarımızda çok eğlendiler.

Artık malzemeler ile havuç kalem yapımı, plates topu ile resim oluşturma, köpük baskılar, Mondrian dan esintiler, gölge teknikleri, çeşitli malzemeler ile tamamlama çalışmalarını deneyimleme fırsatına sahip olan çocuklarımız ve aileleri sanatın her an, tüm malzemelerle gerçekleşebileceği düşüncesini yaşamış oldular.

Son olarak uçan balonlarımızı havaya bırakıp balonların gökyüzüne ulaşması izlendi. Güzel bir eğitim öğretim yılına okula sanatla merhaba diyerek başlamış olduk.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.