HABERLER

“ÇEK EĞİTİM ÖDÜLÜ” TAKVİMİ AÇIKLANDI

“ÇEK EĞİTİM ÖDÜLÜ” TAKVİMİ AÇIKLANDI

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin ÇEK) geleneksel hale getirdiği, "yerel" ve "ulusal" olmak üzere iki kategoride verdiği "Eğitim Ödülü" takvimi açıklandı.

       Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik ve eğitim konularında toplumu bilinçlendirmeyi, Öğretim Birliği ilkelerine sahip çıkmayı görev edinen Çağdaş Eğitim Kooperatifi, ödülü, "eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak amacıyla veriyor.

       Çağdaş Eğitim Kooperatifi üyeleri, eğitim ve öğretimle ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar, diledikleri kişi, kurum ve kuruluşları aday gösterebiliyor, yönetim kurulu üyeleri ise aday olamıyor.

       Ödül, eğitim-öğretim kurumları yaptıran, çağdaş, demokratik, laik, bilimsel ve ulusal eğitime destek veren, katkı sağlayan, eğitimin sorunlarının çözümünde özgün projeler üreten, uygulayan, inceleme, buluşlar ve yenilikler yapan, bilimsel konularda yazılar kaleme alan, kitaplar yayınlayan, Öğretim Birliği ilkelerine uygun çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

        Başvurular, 2 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine (17.00) kadar Çağdaş Eğitim Kooperatifi merkezine yapılacak. Ödül kazanan adaylar 16 Şubat tarihinde açıklanacak, tören ise 3 Mart 2018 tarihinde yapılacak.

        ÇEK Eğitim Ödülü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanları Prof. Dr. Türkan Saylan, Prof. Dr. Aysel Çelikel, Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, Prof. Dr. Celal Şengör, Gazeteci-Yazar Yılmaz Akkılıç, işadamları Asım Kocabıyık ve  Hüseyin Özdilek'in de aralarında bulunduğu saygın isimlere verilmişti.

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.